lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kevättä, kevättä odotellessa

Pitkän päivän pitkä ilta.

Näihin aikoihin tulee kolme vuotta eläkkeelle jäämisestäni. Enää en näe (paitsi joskus) unia kiireestä ja myöhästymisistä tai sanattomana ihmisten edessä seisomisesta "luu kurkussa" tai loputtomasta selkokielellä selittämisestä.
Harvoin pitkästyn ja vielä harvemmin tunnen itseni yksinäiseksi. Tänään ei oikein mikään ole sujunut, kulkenut, edennyt.

Sateinen päiväköhän se oli mikä sai minut katselemaan matkoja. Madeira olisi niin houkutteleva. Olen ollut siellä 5-6 kertaa, mutta edellisestä on jo 9 vuotta.
Jos on elämä rauhallisempaa ja hitaampaa, niin on se myös taloudellisesti tiukoilla elämistä.
Nyt olisin jopa valmis ottamaan tilaisuudesta Vaarin, jos se toisi oman eläkkeensä yhteiseen pussiin ja maksaisi vuokrasta puolet. En vaineskaan. Vaikka silloin kenties pääsisin joskus ehkä vielä ihmettelemään maailman ihmeitä.
Toki olen kiitollinen kaikista ihanista ja ihmeellisistä kokemuksistani, mutta tahtoisin vielä lisää.


Harmittaa kun huomasin, että lääkereseptit loppuvat ennenkuin sain lääkärin soittoajan. Viikolla kävin labrassa ja kohollaan olevista arvoista pitää keskustella lääkkärin kanssa, mutta ensimmäinen aika, jolloin lääkkärillä on aikaa soittaa on kuukauden päästä. Lääkkeet kolmen kuukauden satsina on kuitenkin edullisempia kuin kuukauden ajaksi.
No, se on vain maallista. Suuremmista murheista pienin.

2 kommenttia:

  1. Jos mahollista, ni kannattaa vaihtaa ne ressut sähkösiks. Mä tein niin heti ku se oli mahollista. Apteekis sanovat ku ressu loppuu ja laittavat pyynnöstä samantien uusintaan.

    Kyllä mä aina välil viel teatteris oon töissä. Veemäisii hommii ku tulee etee, pystyn jo sanoon, et hei, mähän oonki jo eläkkeellä, lähen himaa. ;D

    VastaaPoista
  2. Madeira on kaunis paikka. Itse en ole vielä käynyt, mutta muiden ottamisa kuvia ihaillut sitäkin enemmän. Tuo reseptien odottelu on harmillista ja täälläkin on siitä syystä siirrytty paljon tuohon elektroniseen reseptin käyttöön, nopeaa ja paljon potilasystävällisempää. Toivottavasti matkaunelmasi toteutuvat!

    VastaaPoista