tiistai 4. joulukuuta 2012

Suihkussa


Kun kuivalla iholla astuu täysillä suihkuttavaan suihkuun, kestää kauan ennen kuin kastuu. Pisarat vain käväisevät iholla.
Joidenkin iho tai silmät pysyy kauemmin kuivana kuin toisten. Loppujen lopuksi kaikki kastuu.

Syksyn aikana olen kymmeniä kertoja selannut tuhansia valokuvia. Lapsia, luontoa ja matkoja.
Suru, pettymykset, epäonnistumiset, ne ovat jääneet kuvien ulkopuolelle. Hyvä niin, mutta tälle minälle ne putkahtaa aika-ajoin iholle, enkä niitä ihan helposti kuivatuksi saa.

Samalla tavalla kuin suihkun jälkeen seisoo märkänä ja suihkuverhon alta kylmyys alkaa jaloista nousta ylöspäin, minä tärisen nyt. Enkä saa itseäni kuivaksi millään.

6 kommenttia:

  1. Auttaisiko siihen kynttilän sytyttäminen? Liekkiä katsoessa olokin kuivuu ja lämpöä virtaa kehoosi kasteen jäljiltä.

    VastaaPoista
  2. Herkkä iho tarvitsee hellää ja varovaista huolenpitoa. Sama pätee varmaan aralle ja kipeälle sielulle... Mie tuun ja halin pari pipiä paremmaksi, ja vauvojen haliminen auttaa vielä paremmin :) Voimia.

    VastaaPoista
  3. Kerran (ja varmasti joka aamu) kahdeksankytluvulla suukottelit lapsukaisesi koulutielle ja minä katselin silmät ymmyrkäisinä, että voi miten hieno perhe!!
    Se lämpö on hohkanut lapsukaisessasi nuo parikymmentä vuotta, joita olen vieressä hiipinyt.
    Että minä ihailen sinun äititaitojasi.. siis laita oikea käsi vasemmalle hartialle, ja vasen käsi oikealle hartialle ja anna itsellesi iso hali: -sä olet hyvä! -V-

    VastaaPoista
  4. Kiitos hyvänmielen viestistäsi. Halasin itseäni ajatellen sinua ja jaksamistasi. Voimia sullekin.

    VastaaPoista
  5. Voihan Metsänpiika,lukiessani viestejäsi löydän ihanan lämpimän ihmisen, jolle toivon rauhaa ja rakkautta, iloisia valoisia päiviä, olet monesti mielessäni.

    VastaaPoista