sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Putous

Ei mitään uutta auringon alla, mutta aina vaan raskaammaksi käy reppu Hyrylässä käyntien jälkeen. Kaikki mitä itse katson arvoiksi tai ehkä moraaliksi omassa elämässäni, ovat niin väärin, tyhmyyttä, naivia. Idiottimaista. Etusormella pyörivää liikettä ohimon kohdalla. Tulikiven katkuiset tuomion sanat niidenkin ylle, joita kuvittelisin rakkaudella siunattavan. Lapsia siemennetään ja synnissä ne on siitetty. Yritän edes varjella itsenäni, ja yritän unohtaa. Kaipa tästä taas tokenee, enkä voi ymmärtää miten suurta rakkautta tai kärsivällisyyttä irtoaa varmaan monestakin omaishoitajasta. Minusta ei siihen olisi.

4 kommenttia:

  1. Jos ihmisen tapaamisen jälkeen on uupuneempi ja rikkinäisempi kuin ennen tapaamista, on velvollisuus itseään kohtaan lopettaa tapaamiset.
    Muuten sairastuu itse!
    Kenenkään ei pidä antaa kaltoinkohdella itseään, sukulaisuus, vanhuus, sairaus eivät anna oikeutta tähän.
    Oikein pahoja tapauksia auttavat ammattilaiset, sinun ei tarvitse. Voimia!! -V-

    VastaaPoista
  2. Kiitos kannustuksesta ja myötätunnosta. Aina se pistää itkuksi.

    VastaaPoista
  3. Hei Metsänpiika, tulin lukijakseni Nöpöstiinan Unelmia ja Lankaa kautta.
    Minulla on vaikea suhde äitiini, joka syylistää minua ja sisariani kaikesta vastoinkäymisestä mitä hänen elämässään on tapahtunut. Jos luettelisin kaiken mitä hän kokee meidän aikuisten lasten olevan syypää, luettelo ei mahtuisi tähän kommenttilaatikkoonkaan.
    Ammatti ihmisten kuuluu auttaa näitä lähimmäisiä, joilla ei ole kaikki kunnossa, ei lähimmät sukulaiset.
    Mieli korkealle ja nauti näistä läheisistä jotka ovat sinun tukenasi! t. maiju männiköltä

    VastaaPoista
  4. Nyt vasta vanhoja lukiessani huomasin Maiju kommenttisi. Saman Nöpöstiinan kautta olen joskus vieraillut sinunkin blogissasi. Täytyypä taas poiketa. Lyhyessä ajassa on tapahtunut paljon suuria hyviä (parantavia) asioita. Suurin projektini tällä hetkellä on, että onnistuisin viettämään joulun Ilon merkeissä , joka tarkoittaa sitä etten mene äitini luo. Syyllisyys mätkii jo etukäteen.

    VastaaPoista